maanantai 1. huhtikuuta 2013

Tervetuloa seuraamaan pyöräilijäelämääni! :)

Tästä alkaa itseni näköisen blogin kirjoittaminen tämän hetkisestä elämästäni urheilijana. Tervetuloa seuraamaan pyöräilijäelämääni! Pyrin kirjoittamaan harjoittelusta, kunnon kehittymisestä, kilpailemisesta, tuntemuksista, oppimiskokemuksista, onnistumisista, pettymyksistä, itsensä voittamisesta sekä kaikesta mitä päivittäisessä elämässä sattuu ja tapahtuu - aina kun vain on fiilis kirjoittaa.

Tavoitteellinen urheilija on urheilija joka ikinen päivä ja joka ikinen hetki. Tämän menneen harjoituskauden kautta olen siihen vasta kasvanut. Kestävyysurheilulajeja olen harrastanut vuodesta 2000 asti; vaihtelevien ylä- ja alamäkien jälkeen ohjauduin pari vuotta sitten pyöräilyn pariin ja löysin lajini!<3 Viime kesästä asti olen tehnyt töitä pyöräilyn eteen todella kovasti. Matka on pitkä - nyt nautin jokaisesta hetkestä.

Viikko Mallorcan leiriltä paluun jälkeen julkaisin ensimmäisen blogitekstini myös oman tiimimme blogiin; voit käydä lukemassa sen täältä: Ajatuksia Mallorcan leirin jälkeen. Kannattaa seurata usein Nishiki Racing Women-blogia, meidän kaikkien tiimin jäsenten edesottamuksia ja kuulumisia: Nishiki Racong Women . Tiimiimme kuuluu upeita urheilijoita!

Mallorcan leirillä tuli ajettua lähes 1000 kilometriä aivan ihania maisemia ahmien. Leiriltä paluun jälkeisenä aamuna kävin polkemassa Kouvolassa Wattbiken 10 kilometrin SM-kisoissa pronssia. Nyt pääsiäisenä olen jatkanut treenejäni täällä Joensuussa (kuntosalilla, maastopyöräillen ja hiihtäen), vaikkei vielä maantielle pääsekään polkemaan. Toivottavasti jo ensi viikolla!

Näihin tunnelmiin ja kuviin, 2.pääsiäispäivää viettäen,
Sini

Matkalla Cap de Formentorista takaisin Port de Alcudiaan, höllii!

Isot pojat sanoivat, että pyöräilyasustuksen ja auringon yhdistelmästä tulleet rajat oisivat hienoja?! Noh, en viitsi kuvata mun valkoista torsoa.;)

Heti Mallorcan leiriltä palattuamme 24.3.2013 Kouvolassa, Wattbike 10km SM-pronssia; kultaa ja hopeaa koville Kansikkaan sisaruksille. Reidet, pakarat ja pohkeet melko tyhjänä ja muutenkin tyttö väsyneenä.

Kuulin huhua, että "keväällä ajoleirin ja ensimmäisten maantiekisojen välissä ajaminen maastopyörällä pilaa lajiherkkyyden". Mutta muutakaan en voi, koska Joensuussa on tällä hetkellä enemmän lunta kuin jouluaattona 2011! :D Maantiepyörällä ja tempopyörällä pääsen kyllä sytkyttämään rullilla ja vastuksella mielinmäärin sisällä. Hiihtää on mukava myös, mutta kuivalle maantielle sitä jo tohtisi. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti